Zondag 12 november 2023 om 14u00

Meet & Greet Lieven Debrauwer

 

Lieven Debrauwer is de regisseur van Pauline en Paulette. Die film won de publieksprijs op het filmfestival van Cannes in 2001. Het werd tevens de Belgische inzending voor de Oscars in 2002. Lieven werd geboren in Roeselare, en is tevens cabaretier en grote kenner van de wereld van parfum.

 

Lieven Debrauwer is aanwezig op de Jaarbeurs op zaterdag 4 november (cabaretprogramma) en op zaterdag 11 november (workshop parfum)

 

Bovendien is Lieven peter van de beurs. Daarom zal hij ook op de slotdag aanwezig zijn in Roeselare Expo. In de loop van de dag zal hij een kort verrassingsoptreden doen met zijn West-Vlaams typetje Sèf Vanneste, en 's namiddags zal hij beschikbaar zijn voor een Meet & Greet en een signeersessie.

 

Lieven licht toe: "Ik ben me ervan bewust dat mijn BV-ster niet zo hard meer schijnt als pakweg 20 jaar geleden. Maar ik onderwind nog dagelijks dat de titel Pauline & Paulette nog steeds hard leeft bij de mensen. Maar ook mijn typetjes Sèfke en Leona raken steeds meer bekend, en ik word nog bijzonder veel gevraagd voor lezingen. Dit is eindelijk een gelegenheid om eens écht rustig een praatje te slaan met mijn fans of om nieuwe potentiële fans te leren kennen, in de veilige haven van mijn geboortestad Roeselare. Op de slotdag van de beurs wou ik er dan ook absoluut bij zijn, ook al heb ik er mijn volledige planning van die dag moeten voor omvergooien."

 

terug