Zaterdag 11 november 2023 om 18u00

LEZING 'OP NAAR EEN NATUURLIJKE LEVENSSTIJL MET AROMATHERAPIE!'

VANDAAG VORMEN 'LADIES' DE CENTRALE DOELGROEP

 

Doelgroep:  iedereen die meer wilt weten over toxic-vrij leven.

 

Annemarie Minnen is een aromacoach en de jongste van een twee-eiige tweeling . Ze heeft Nederlandse roots en is woonachtig aan de kust in België.

Ze startte met aromatherapie in 2015 bij haar eigen getraumatiseerde adoptiehonden. Vervolgens ging ze samen met haar vriend Freddy honden ondersteunen bij hun behandelingen met aromatherapie  in hun shiatsu praktijk . Ze heeft een aantal jaar geleden ook haar volledige leven omgegooid naar een zo natuurlijk moglijk chemicaliën vrij leven en werd een zelfstandig onderneemster.

Tijdens haar lezing zal ze je wegwijs maken hoe je met essentiële oliën en natuurlijke producten schadelijke chemicaliën uit je huis kunt bannen en wat oliën op emotioneel niveau kunnen doen. Dit zowel voor jezelf als voor je huisdieren. Ze zal het ook hebben over hoe belangrijk het is dat je essentiële oliën van kwaliteit gebruikt en hoe je dat doet op een veilige manier.

Terwijl je aan het luisteren bent ga je kennismaken met de geuren van 100% natuurlijke essentiële oliën die je bij jezelf en je gezin kan toepassen.

Tevens zullen er ook 5 wellness scans ter waarde van 35 euro verloot worden onder het aanwezige publiek. Bezoek ook zeker haar aromastand waarin ze jou zal onderdompelen in alle geuren.

 

Kom jij ook luisteren naar deze enthousiaste en inspirerende spreekster?

 

Meer info via deze link.

 

terug