Zondag 12 november 2023 om 16u00

JAARBEURS VEILING

 

Voor het eerst in de geschiedenis van de Jaarbeurs organiseren we een veiling, ten voordele van de bestrijding van kinderarmoede in de regio Roeselare.

 

De veiling vindt zowel online als in real life plaats. Wanneer de Jaarbeurs fysiek de deuren opent op 1 november 2023 om 14:00, openen ook de deuren van de online veiling. Bezoekers, fans en volgers kunnen een online bod uitbrengen op de aangeboden objecten en diensten tot 12 november 2023 om 14:00. Op 12 november om 16:00 vindt het slotstuk van de veiling plaats via een live verkoop met veilingmeester in Roeselare Expo, waarbij de aanwezigen het hoogst uitgebrachte online bod op elk van de aangeboden objecten en diensten nog kunnen overtreffen.

 

De Jaarbeurs Veiling is gekoppeld aan een goed doel, meer bepaald de bestrijding van kinderarmoede in de regio Roeselare. Daarvoor worden de krachten gebundeld met Pelicano.

 

Pelicano ambassadrice (en ex-Miss België) Kedist Deltour heeft zich geëngageerd om als gezicht voor de Jaarbeurs Veiling op te treden en zelf aanwezig te zijn op het slotstuk van de veiling op 12 november 2023.

 

LINK NAAR DE VEILING: www.jaarbeursveiling.be

 

 

terug