Zondag 5 november 2023 om 10u00

KAPPERSWEDSTRIJD

Vandaag is BEAUTY het centraal thema

 

De Belgium Hairdressers Trophy for young talents gaat traditioneel door in Expo Roeselare, tijdens de Jaarbeurs.

 

We hebben dit jaar gekozen voor een vernieuwde aanpak op basis van de feedback die wij verzameld hebben bij de deelnemers van de voorbije jaren. De wedstrijd duurt een volledige dag en er worden 3 trofeeën uitgereikt: de Styling Trophy Dames (brushing), de Avant Garde Trophy Dames (vrij fantasiekapsel) en de Color Trophy Dames.

 

We hechten bijzonder veel belang aan openheid, feedback, gelijke kansen voor elke leerling en school en hebben de toon gezet voor een duurzame samenwerking met een aantal deelnemende scholen. We willen daarmee bijdragen tot de persoonlijke groei en ontwikkeling van leerlingen die in deze sector hun carrière willen uitbouwen.

 

Met medewerking van Dué Hair by Olivier en Philippe Coiffure.

 

Een aantal scholen waar een kappersopleiding wordt gegeven zorgen voor de kandidates. Reeds ingeschreven zijn:  RHIZO Lifestyle & Sportschool Kortrijk, VISO Roeselare, GO Groenhove Waregem, Atheneum Calmeyn De Panne en Technisch Atheneum Ieper.

 

Wil je de kapperswedstrijd graag bijwonen? Het event is gratis toegankelijk, en dus inbegrepen in je toegangsticket voor de Jaarbeurs.

 

terug